18:45

IF Brommapojkarna 3

Referat: Hässelby SK FF 2 - IF Brommapojkarna 3

Vilken fredagkväll. Strålande sol, högsommarvärme och match mot Hässelby. Vad mer kan man önska....

Killarna verkade lite tagna av det varma vädret, för flera såg halvt dåsiga ut när vi samlades. När matchen startade så var vi inte riktigt på tårna. Allting gick lite för långsamt och löpviljan var låg. Men efter två byten med lite för mycket "gå-fotboll" kom killarna igång. Lucas S slog in en hörna som Malcolm lyckades peta i mål. HSK kom därefter upp i en kontring där de satte dit en stenhård tåfjutt stolp in uppe i krysset. Det fanns inget för Joel att göra på den. Strax efter det spelade Lucas S fram Malcolm som skruvade in 2-1 runt försvararen och målvakten. Lucas hade nu fått upp farten och snodde bollen och satte dit 3-1. Lukas M hade två fina löpningar på högerkanten som visade prov på att också han nu fått upp farten. Strax innan paus dribblar Gustav och tar ett avslut i högerläge, som blockeras och går in framför mål och där stormar Einar Sundqvist fram och sätter dit 4-1 i tomt mål. Det var också ställningen i paus.
I andra börjar vi lite passivt igen och HSK skapar några farligheter. De lyckas på en av de sätta dit ett stenhårt skott till 4-2. Det blev väckarklockan för oss att vi måste börja jobba hårt igen, och det gjorde vi. Spelet blev nu mycket bättre och Einar Sundqvist spelar fram Lucas till 5-2 innan Oskar på egen hand snor bollen och sätter dit 6-2. Sedan har Einar Styrman, Lukas M och Gustav chansen att göra mål men bollen ville bara inte in. Till slut lyckas Gustav sätta dit 7-2 som blir slutresultatet.

Bortsett från början på båda halvlekarna gör killarna en mycket bra match.

Njut nu av del soliga helgen som kommer.